Vizija in vrednote

Misija Laboratorija Arkopharma

V Arkopharmi želimo, da naravna medicina postane medicina prihodnosti.

Prizadevamo si za učinkovito zdravljenje z veliko večjim spoštovanjem do človeškega telesa.

Želimo, da naravna medicina postane prva izbira zdravstvenih delavcev za preprečevanje in zdravljenje vsakodnevnih zdravstvenih težav.

Prepričani smo, da ima narava sama izjemne terapevtske sposobnosti in da je lahko v kombinaciji z našo sodobno tehnologijo ter farmacevtskim znanjem še učinkovitejša.

Že več kot 38 let si raziskovalci iz Laboratorija Arkopharma prizadevajo terapevtske zmogljivosti narave spremeniti v kakovostne izdelke za zdravje človeka.

Vsakomur namreč želimo nuditi možnost dobrega počutja in polnega življenja.

Vrednote Laboratorija Arkopharma

Naše vrednote so naravne in večne. Usmerjajo naša vsakodnevna dejanja in tvorijo skupen steber vrednot, ki jih spoštujejo naši timi po vsem svetu. Spodaj je kratek opis naših petih temeljnih vrednot.

Drznost

Upamo si tvegati in spodbujati naš podjetniški duh k stalnemu napredku.

Spoštovanje

Spoštovanje drugih. Spoštovanje našega okolja, ki je vir sestavin za naše izdelke. Spoštovanje strank in poslovnih partnerjev s ponudbo učinkovitih, varnih in visoko kakovostnih izdelkov.

Kreativnost

Zagotavljanje inovativnih in edinstvenih zdravstvenih rešitev za dolgotrajen občutek zdravja in dobrega počutja naših strank in njihovih družin.

Ljudje

Ker sta zdravje in dobro počutje temelj naše profesije, so ljudje za nas največji vir napredka in zato naša glavna skrb. Naši kupci z vsega sveta, naši partnerji v zdravstvu in naši zaposleni so ključnega pomena za naš uspeh.

Odličnost

Naše poslanstvo jo zahteva, naši uporabniki jo pričakujejo. Odličnost moramo vedno iskati. Ne želimo biti dobri, želimo biti najboljši.

ZGODOVINA ARKOPHARME
KLJUČNI PODATKI